Ortogether on Facebook

Completati formularul pentru programare si va vom contacta noi in cel mai scurt timp!Completati formularul pentru programare si va vom contacta noi in cel mai scurt timp!
Aparate Fixe

Datorita progreselor ortodontiei, pacientii au la dispozitie o gama variata de aparate fixe, indeplinind cele mai inalte cerinte mecanice si estetice, mergand de la vizibil la invizibil.
Trebuie tinut cont de faptul ca alegerea tipului de aparat nu se face pe criterii pur estetice!

Descopera

Ortogether

Invisalign

Sistemul Invisalign indreapta dintii folosind o serie de gutiere transparentem care sunt adaptate special la dintii dumneavoastra pentru un confort deosebit.

Descopera

Ortogether

Ortoimplanturile

Ortoimplanturile sunt dispozitive care se fixeaza temporar in osul alveolar pentru a facilita anumite deplasari ale dintilor.

Descopera

Ortogether

Aparate mobile

Datorita progreselor ortodontiei, pacientii au la dispozitie o gama variata de aparate fixe, indeplinind cele mai inalte cerinte mecanice si estetice, mergand de la vizibil la invizibil

Descopera

Ortogether

Disjunctorul

Dumneavoastra (sau copilul dumneavoastra) ati primit un disjunctor. Acest aparat largeste maxilarul superior si, de asemenea, creeaza mai mult spatiu pentru dintii care trebuie sa mai erupa.

Descopera

Aparate dentare

La Ortogether beneficiati de tratamente ortodontice moderne, rapide si confortabile. Aparatele utilizate pot fi invizibile (linguale ), estetice (Invisalign, aparate de safir) sau metalice.

In plus, medicii nostri au experienta in lucrul cu aparatele Damon, care ofera rezultate mai rapide si, de multe ori, fara extractii dentare.
Cu ajutorul tehnicilor chirurgicale, puteti opta pentru rezultate ortodontice mult mai rapide.
Tratamentele pentru copii si adolescenti se realizeaza cu ajutorul unor aparate adaptate perfect varstei si nevoilor acestora.

Va asteptam la o consultatie pentru a discuta care este tipul de aparat cel mai adecvat nevoilor dumneavoastra!

Educatia pacientului

Pacientii purtatori de aparate ortodontice trebuie sa fie mai rigurosi in ceea ce priveste igiena buco-dentara. Se recomanda controale regulate si igienizari la fiecare 6 luni in timpul purtarii aparatului.
In definitiv, ortodontia inseamna mai mult decat un zambet perfect - inseamna un individ sanatos!

Descopera