Ortogether on Facebook

Completati formularul pentru programare si va vom contacta noi in cel mai scurt timp!Completati formularul pentru programare si va vom contacta noi in cel mai scurt timp!
#letssmileortogether

Pentru pacienti

Pasi de urmat pentru un zambet frumos si sanatos.

Educatia pacientului

Pe langa grija permanenta fata de tratamentele pe care le oferim, ne dorim sa fiti informati. Veti gasi aici informatii legate de etapele tratamentului ortodontic, de dieta si de igiena in timpul purtarii aparatului ortodontic.

Descopera

Tratamente

Oferim tratamente pentru pacienti de toate varstele- copii, adolescenti si adulti. Avem experienta in lucrul cu toate tipurile de aparate ortodontice si individualizam tratamentul pentru a fi perfect adaptat cerintelor pacientilor nostri.

Descopera

Tipuri de aparate dentare

Punem la dispozitia pacientilor nostri o gama variata de aparate ortodontice, indeplinind cele mai inalte cerinte mecanice si estetice, mergand de la vizibil la invizibil.

Descopera

Cazuri

Puteti vizualiza aici cativa dintre pacientii nostri, inainte si dupa tratamentul ortodontic.

Descopera

Cine suntem?

Ortogether este o clinica specializata in Ortodontie. 

Medicii nostri au experienta in lucrul cu toate tipurile de aparate ortodontice, astfel ca pot alege varianta cea mai potrivita pentru dumneavoastra!

Descopera

"Tratamentul ortodontic mi-a adus, pe langa beneficiul estetic, mai multa incredere in mine si in zambetul meu."

A. O.

24 ani

"Decizia de a-mi indrepta dintii as lua-o din nou,oricand,fara nicio ezitare! Tratamentul ortodontic a decurs lin si fara probleme, iar de atunci rad cu si mai multa mandrie si incredere."

C. G.

28 ani

"Frumusetea vine din interior dar se citeste pe fata. Multumesc Ortogether pentru zambetul meu."

I. I.

29 ani, Arhitect

"Dupa 2-3 zile eram convins ca nu o sa reusesc sa ma obisnuiesc vreodata... insa imediat m-am acomodat cu intrusul cu care am devenit prieten apropiat o buna perioada de timp. Daca faceam pasul mai devreme, ei, as fi avut si niste albume de nunta mult mai faine, dar nu a fost tarziu nici asa, oricand e loc de mai bine"

C. R.

36 ani, Avocat

Spune-ne parerea ta