Ortogether on Facebook

Completati formularul pentru programare si va vom contacta noi in cel mai scurt timp!Completati formularul pentru programare si va vom contacta noi in cel mai scurt timp!
Testimoniale

Ortogether in descoperirea zambetului tau!

#letssmileortogether

Parerea ta

"Tratamentul ortodontic mi-a adus, pe langa beneficiul estetic, mai multa incredere in mine si in zambetul meu."

A. O. - 24 ani

"Decizia de a-mi indrepta dintii as lua-o din nou, oricand, fara nicio ezitare! Tratamentul ortodontic a decurs lin si fara probleme, iar de atunci rad cu si mai multa mandrie si incredere."

C. G. - 28 ani

"Frumusetea vine din interior dar se citeste pe fata. Multumesc Ortogether pentru zambetul meu."

I. I. - 29 ani, Arhitect

"Dupa 2-3 zile eram convins ca nu o sa reusesc sa ma obisnuiesc vreodata... insa imediat m-am acomodat cu intrusul cu care am devenit prieten apropiat o buna perioada de timp. Daca faceam pasul mai devreme, ei, as fi avut si niste albume de nunta mult mai faine, dar nu a fost tarziu nici asa, oricand e loc de mai bine."

C. R. - 36 ani, Avocat

Tipuri de tratamente

Ortogether este un cabinet medical care ofera tratamente de ortodontie si ortopedie dento-faciala pentru pacienti de toate varstele.

Pentru copii

Studii recente in domeniul ortodontiei recomandă ca toți copiii să beneficieze de o consultație la un medic specialist ortodont în jurul vârstei de 4 ani.

Pentru adolescenti

Etapa de varsta cuprinsa intre 11 si 15 ani este, in general, cel mai bun moment pentru inceperea unui tratament ortodontic cu aparat fix. Descopera de ce!

Pentru Adulti

Tratamentul ortodontic aduce beneficii majore in cazul pacientilor adulti, varsta nemaifiind o problema! Se pot remedia aspecte legate de estetica, ocluzie (muscatura), abraziuni dentare (tocirea dintilor) cu aparate invizibile sau transparente.