Ortogether on Facebook

Completati formularul pentru programare si va vom contacta noi in cel mai scurt timp!Completati formularul pentru programare si va vom contacta noi in cel mai scurt timp!
#letssmileortogether

ORTOGETHER

Experienta si Profesionalism

Privim pacientul in ansamblu, diagnosticam intregul complex oro-maxilo-facial si realizam un diagnostic complet. Propunem planul de tratament cel mai complet pentru ca rezultatele oferite sa reziste in timp. Din acest motiv, avem nevoie de informatii de actualitate, de o echipa de medici pasionati si implicati in activitatea lor. Colaboram cu medici din mai multe specialitati medicale, atat stomatologi, cat si ORL-isti, endocrinologi, pediatri, psihologi, logopezi si kinetoterapeuti.

CHIRURGIE MAXILO-FACIALA

In anumite cazuri, pacientii adulti au nevoie de combinarea tratamentului ortodontic cu o interventie de chirurgie ortognata.
Aceasta este necesara atunci cand exista o discrepanta in relatia dintre cele doua baze maxilare si cand tratamentul ortodontic singur nu poate remedia ocluzia pacientului sau cand ar compromite estetica faciala.

PEDIATRIE

Medicii pediatrii au in grija pacientii inca de la nastere. Este foarte important ca acestia sa fie indrumati spre o evaluare ortodontica in jurul varstei de 4 ani.
Este foarte posibil sa nu fie nevoie de inceperea unui tratament atunci, dar o examinare atenta poate anticipa anumite probleme si astfel se poate monitoriza pacientul pentru a preveni instalarea anomaliilor dento maxilare.

Preferam sa prevenim decat sa tratam.

LOGOPEDIE

Majoritatea pacientilor cu probleme de vorbire prezinta anomalii dento maxilare, obiceiuri vicioase, parafunctii, de aceea trebuie sa ne asiguram ca terapia logopedica merge in paralel cu cea ortodontica.
De asemenea pacientii purtatori de aparate ortodontice pot intampina, la inceputul tratamentului, probleme de vorbire, probleme care pot fi remediate usor prin exercitii de dictie.

ORL

Respiratia orala este foarte raspandita in randul copiilor, aceasta contribuind la instalarea anomaliilor dento maxilare si la intretinerea lor.
Respiratia orala si anomaliile dento maxilare sunt intr-o stransa relatie de CAUZA EFECT.
Prin tratamentul ortodontic contribuim la imbunatatirea functiei respiratorii!

PARODONTOLOGIE

La nivel mondial frecventa imbolnavirilor parodontale depaseste 70% si este principala cauza a pierderii dintilor.
Tratamentul ortodontic ajuta la prevenirea si ameliorarea bolii parodontale, rezolvand principalii factori favorizanti ai acesteia: trauma ocluzala, anomaliile dento-maxilare, parafunctiile, obiceiurile vicioase.

Ortogether

Ortogether in descoperirea zambetului tau!

Pentru Pacienti

Contacteaza-ne

4 Dr. Panait Iatropol St. | smile@ortogether.ro | +40.731.447.366

Cine suntem?

Pe langa grija permanenta fata de tratamentele pe care le oferim, ne dorim sa fiti informati. Veti gasi pe acest website multe informatii legate atat de tratamente, cat si despre aparatele de care puteti beneficia.

Descopera