Ortogether on Facebook

Completati formularul pentru programare si va vom contacta noi in cel mai scurt timp!Completati formularul pentru programare si va vom contacta noi in cel mai scurt timp!
#letssmileortogether

Ortogether

Ortoimplanturile

Ortoimplanturile sunt dispozitive care se fixeaza temporar in osul alveolar pentru a facilita anumite deplasari ale dintilor.

Ele arata ca niste suruburi foarte mici care se introduc prin gingie in osul alveolar intr-o anumita pozitie si de care ortodontul se foloseste pentru a deplasa dintii intr-o anumita directie. Dupa ce obiectivele de tratament au fost atinse, acestea sunt indepartate, iar osul si gingia se vindeca complet.

Introducerea ortoimplanturilor se realizeaza intr-o singura sedinta de aproximativ 15-20 de minute sub anestezie locala, astfel ca procedura nu este deloc dureroasa.

Indepartarea ortoimplanturilor se realizeaza si mai usor, in cateva minute si de multe ori nu necesita anestezie.

Nu toti pacientii au nevoie de orto-implanturi, ele fiind recomandate doar in anumite situatii si pentru anumite tipuri de deplasari dentare.

De la caz la caz, poate fi nevoie de unul sau mai multe orto-implanturi si pot fi introduse la inceputul sau pe parcursul tratamentului ortodontic.

In primele zile dupa introducerea orto-implanturilor este posibil sa simtiti o mica jena la locul respectiv sau la miscarea buzelor sau a obrajilor. Puteti folosi ceara speciala de ortodontie pentru a va fi mai comod. Senzatia trece dupa 2- 3 zile.

Tratamente

Descoperaimage

Tipuri de aparate

Descoperaimage

Contacteaza-ne

4 Dr. Panait Iatropol St. | smile@ortogether.ro | +40.731.447.366