Ortogether on Facebook

Completati formularul pentru programare si va vom contacta noi in cel mai scurt timp!Completati formularul pentru programare si va vom contacta noi in cel mai scurt timp!
#letssmileortogether

Ortogether

Invisalign

Sistemul Invisalign indreapta dintii folosind o serie de gutiere transparentem care sunt adaptate special la dintii dumneavoastra pentru un confort deosebit.

Sistemul Invisalign este format dintr-o serie de gutiere transparente care indreapta dintii treptat, pana la pozitia stabilita impreuna cu medicul la inceputul tratamentului.
Spre deosebire de tratamentul clasic cu aparate fixe, gutierele pot fi aplicate si indepartate de catre pacient din cavitatea bucala oricand - astfel puteti beneficia de momente de relaxare, cand nu purtati nimic pe dinti.

Tratamentul cu Invisalign poate fi indicat pentru o multitudine de probleme: de la dinti inghesuiti, dinti spatiati, anumite probleme de ocluzie. Medicul specialist ortodont este singurul in masura sa decida daca acest tip de tratament este indicat si in cazul dumneavoastra.
Invisalign se poate folosi atat pentru adulti, cat si pentru adolescenti, iar tratamentul poate dura intre 3 luni si 2 ani, in functie de problemele fiecarui pacient.
Pentru a beneficia de un tratament cu Sistemul Invisalign, trebuie urmati urmatorii pasi:
- consultatie initiala in cursul careia vom stabili impreuna ce va doriti sa obtineti in urma tratamentului si daca puteti urma acest tip de tratament
- stabilim diagnosticul dumneavoastra si toate detaliile legate de acest tip de tratament
- va vom lua amprente pentru ca gutierele se confectioneaza special pe dintii dumneavoastra
- impreuna vom vizualiza pozitia finala a dintilor dumneavoastra si vom decide daca va place sau vom face modificari pentru a atinge obiectivul propus
- inceperea tratamentului: veti fi instruit asupra felului cum aplicati gutierele, cum le indepartati, cum le igienizati si cum si in ce ordine le schimbati
- sedintele de control in timpul tratamentului vor fi la un interval de 8-10 saptamani.

Tratamentul este nedureros si estetic.
Gutierele sunt aproape invizibile si foarte confortabile.

Le veti indeparta de fiecare data cand mancati si cand va spalati pe dinti, astfel ca igiena dumneavoastra in timpul tratamentului poate fi impecabila.

Va asteptam la o consultatie pentru a decide daca Invisalign este solutia potrivita in cazul dumneavoastra!

Tratamente

Descoperaimage

Tipuri de aparate

Descoperaimage

Contacteaza-ne

4 Dr. Panait Iatropol St. | smile@ortogether.ro | +40.731.447.366