Ortogether on Facebook

Completati formularul pentru programare si va vom contacta noi in cel mai scurt timp!Completati formularul pentru programare si va vom contacta noi in cel mai scurt timp!
#letssmileortogether

Ortogether

Aparate Fixe

Datorita progreselor ortodontiei, pacientii au la dispozitie o gama variata de aparate fixe, indeplinind cele mai inalte cerinte mecanice si estetice, mergand de la vizibil la invizibil. Trebuie tinut cont de faptul ca alegerea tipului de aparat nu se face pe criterii pur estetice!

Fiecare tip de aparat are avantajele si dezavantajele lui, fiind indicat in unele cazuri si contraindicat in altele. Trebuie sa discutati cu medicul specialist ortodont pentru a stabili este cel mai bun aparat pentru dumneavoastra!

Aparatul din safir

Aparatul din safir este cel mai estetic aparat fix prezent la ora actuala pe piata

Aparatul ceramic

Aparatul ceramic este mai putin vizibil pe dinti decat cel metalic, brackets-ii fiind aproape transparenti

Aparatul Lingual

Aparatele linguale sunt lipite pe interiorul dintilor, fiind astfel complet ascunse vederii

Aparatul metalic

Aparatul metalic este cel mai cunoscut tip de aparat fix

Aparatul Damon

Sistemul Damon implica o filosofie diferita de tratament fata de tratamentul classic

image

Ortogether

Aparatul din safir

Aparatul din safir este cel mai estetic aparat fix prezent la ora actuala pe piata. Brackets-ii din safir sunt perfect transparenti. In plus, ei nu isi schimba culoarea in timp, deci veti putea arata perfect pe toata durata tratamentului. Brackets-ii in sine nu se pot pata.
Dar elasticele cu care sunt prinsi acestia, desi sunt transparente, isi pot schimba usor culoarea in cazul in care fumati sau consumati cu regularitate alimente sau bauturi colorate (cafea, ceai negru, Cola, vin rosu). Aceste bauturi sunt responsabile si de modificarea culorii dintilor dumneavoastra.
Singura metoda prin care puteti preveni aceste modificari de culoare este sa nu mai consumati bauturile respective (sau macar sa le beti cu paiul si sa va spalati pe dinti imediat dupa consumarea lor). Oricum ar fi, elasticele se schimba la fiecare control.

Trebuie tinut cont de faptul ca alegerea tipului de aparat nu se face pe criterii pur estetice!
image

Ortogether

Aparatul ceramic

Aparatul ceramic este mai putin vizibil pe dinti decat cel metalic, brackets-ii fiind aproape transparenti. Este o varianta mai putin estetica decat aparatul de safir, brackets-ii fiind mai opaci.
Este o varianta mai putin estetica decat aparatul de safir, brackets-ii fiind mai opaci. Brackets-ii din ceramica sunt putin mai fragili decat cei metalici, iar modulele elastice care se pun in jurul lor se pot colora usor intre controale datorita anumitor alimente, bauturi colorate sau datorita fumatului.

Trebuie tinut cont de faptul ca alegerea tipului de aparat nu se face pe criterii pur estetice!
image

Ortogether

Aparatele linguale

Aparatele linguale sunt lipite pe interiorul dintilor, fiind astfel complet ascunse vederii. Din acest motiv, majoritatea pacientilor care apeleaza la aceste aparate sunt adulti care vor sa isi indrepte dintii si sa isi corecteze ocluzia fara sa observe si alte persoane.
Marele avantaj al acestor aparate consta in faptul ca nu se vad, prezentand si unele dezavantajele cum ar fi: perioada de acomodare putin mai lunga; usoare tulburari de vorbire cateva zile la inceputul tratamentului; tarife mai mari pentru ca necesita mai multe cursuri si calificari ale medicului specialist ortodont, tehnica de lucru este mai dificila, iar costurile de laborator sunt mai mari.
Medic nostri au esperienza vasta in tratamentul cu sparate linguale, far pazienti care le alea sunto de obici persone pubbliche, attori, persone cu function importante care doresc sa arate perfect in timpul purtarii aparatului.

Trebuie tinut cont de faptul ca alegerea tipului de aparat nu se face pe criterii pur estetice!
image

Ortogether

Aparatul metalic

Aparatul metalic este cel mai cunoscut tip de aparat fix. Este alcatuit din brackets metalici si din arcuri metalice. Brackets-ii metalici traditionali sunt cel mai cunoscut tip de brackets, fiind acum mult mai mici si mai comfortabili decat inainte.
Sunt confectionati din otel inoxidabil. La aparatul metalic aveti optiunea de a adauga elastice colorate pentru un zambet unic si plin de culoare.
Este un aparat extrem de fezabil, care ofera rezultate minunate si care este preferat de obicei de copii si de adolescenti.

Trebuie tinut cont de faptul ca alegerea tipului de aparat nu se face pe criterii pur estetice!
image

Ortogether

Sistemul Damon

Sistemul Damon implica o filosofie diferita de tratament fata de tratamentul classic. Aparatul Damon este disponibel in variant metallic sau de ceramica, iar brackets-ii prezinta niste clapitem astfeil ca nu mai necesita utilizarla elasticelor sau a ligaturilor clasice.
Avantajul acestor aparate consta in tratamentul mai scurt, cu sedinte de control mai rare, economisind astfel din timpul dumneavoastra.
In plus, uneori pot fi rezolvate cazuri fara extractii dentare. Este o posibilitate de tratament mai noua si extrem de confortabila.

Trebuie tinut cont de faptul ca alegerea tipului de aparat nu se face pe criterii pur estetice!

Tratamente

Descoperaimage

Tipuri de aparate

Descoperaimage